NOVOSTI

Placeholder image
IZAŠAO JE PRVI BROJ FESTIVALSKOG GLASNIKA

INTER-FEST je počeo. Sva zbivanja na festivalu pratit će festivalski glasnik FESTIVALA FOLIO koju će sudionici dobivati svakodnevno u papirnom izdanju, a ostali zainteresirani mogu ga svakodnevno skidati na stranicama festivala.

5. 8. 2017.
Placeholder image
OBJAVLJENA JE FESTIVALSKA KNJIGA

Približava se početak INTER-FEST-a pa je objavljena i Festivalska knjiga, koju će sudionici dobiti u papirnom izdanju, a ostali zainteresirani mogu je skinuti ovdje.

2. 8. 2017.
Placeholder image
Posljednje obavijesti o festivalu

Tijekom priprema Inter-FEST festivala morali smo napraviti nekoliko promjena, tako da s ovim izdanjem želimo ih sažeti i učiniti ugodnijim vaš boravak u Bjelovaru.

25. 7. 2017.
Placeholder image
Peto recitatorsko natjecanje

Poštovani sudionici festivala, pozivamo vas da sudjelujete u Petom recitatorskom natjecanju, koje će se održati kao dio programa INTER-FEST-a.

21. 3. 2017.
Placeholder image
IZLOŽBA DJEČJIH LIKOVNIH RADOVA

Inter-FEST poziva esperantiste svijeta da pomognu u prikupljanju dječjih likovnih radova za izložbu koja će se održati u kolovozu 2017. godine.

21. 3. 2017.
Placeholder image
Prijem kod Njegove Ekselencije biskupa Vjekoslava Huzjaka
Prvoga ožujka 2017. godine delegacija Društva Esperantista Bjelovara (DEB) bila je na prijemu kod biskupa Bjelovarsko-Križevačke biskupije, Njegove Ekselencije Vjekoslava Huzjaka ...
4. 3. 2017.